cumgirl8 + Gonzo Bimbo + Kilo+++

cumgirl8 ontmoetten elkaar 8000 jaar geleden in een sekschat in een andere metaverse. De band brengt de meeslepende en chaotische energie van de cyberspace naar onze wereld met dance- en postpunk sounds die in het rijtje passen van ESG, Cocteau Twins, Suicide, CSS, B-52s, The Shangri-Las, Chris & Cosey, Madonna en nog veel meer. De briljant-chaotische live shows van de groep omarmen de geest van de New Yorkse performancekunst en worden getekend door de maatschappijkritische houding en satirische teksten van cumgirl8 die tegen de status-quo ingaan.

Support Gonzo Bimbo is een door Italo-Euro-Pop geïnspireerd muzikaal en performatief duo uit Amsterdam en Groningen. Verwacht aanstekelijke, melodie-gedreven dance-grooves gecombineerd met een extravagante, excentrieke performance.

Tweede support Kilo+++ is een DIY electropunk duo uit Groningen. Kilo+++ brengt u campy urgentie middels elektronica. Grenzend aan eggpunk met analoge synthesizer- en drummachine sounds, zeer bijzondere samples en een gesplitste gitaar. <3

Wanneer

  • Woensdag 20 november 2024 20.30 - 23.30 uur

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief